توسط پژوهشکده مردمشناسی:
نقش زعفران در توسعه گردشگری شهرستان نطنز بررسی شد
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، گلفام شریفی مجری طرح و عضو هیأت علمی پژوهشکده مردمشناسی با اعلام این خبر گفت: فصل اول پژوهش حاضر به معرفی و فصل دوم آن به کشت زعفران در شهرستان نطنز اختصاص دارد.
او تصریح کرد: در فصل سوم پژوهش نقش زعفران در توسعه گردشگری، گردشگری کشاورزی که زیر مجموعه گردشگری روستایی است در ایران و نطنز مورد بررسی قرار میگیرد.
عضو هیأت علمی پژوهشکده مردمشناسی افزود: در فصل چهارم نوع جدیدی از گردشگری به نام گردشگری زعفران معرفی و در مورد آن بحث میشود.
مجری طرح نقش زعفران در توسعه گردشگری اظهارکرد: در پایان این پژوهش نتیجه گرفته شد با کاشت زعفران در دهههای اخیر در مناطق بسیاری از شهرستان نطنز سطح درآمد کشاورزان افزایش و سبک زندگی آنان ارتقا یافته است.