اثر پژوهشگر مردمشناسی برگزیده کتاب سال دانشجویی شد
کتاب درآمدی بر انسانشناسی فاجعه اثر احمد نادری و مینو سلیمی کارشناس پژوهشکده مردمشناسی برگزیده کتاب سال دانشجویی در بخش علومانسانی شاخه علوم اجتماعی شد.
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، در بیست و نهمین دوره کتاب سال دانشجویی 612 اثر به مرحله اصلی رقابت وارد شدند که در 6 گروه اصلی و در بخش ویژه طبقه بندی و مورد ارزیابی قرار گرفتند.
در نهایت 19 اثر در بخشهای (پزشکی و دامپزشکی، علوم پایه و فیزیک، کشاورزی و منابعطبیعی، شیمی، فنی و مهندسی، مدیریت، علوماسلامی، علوم ورزشی، علوماجتماعی و علومارتباطات، هنر و معماری، حقوق و اقتصاد مقاومتی و تولید ملی) برگزیده شدند.
مینو سلیمی کارشناس ارشد پژوهشکده مردمشناسی و فارق التحصیل دکتری این رشته از دانشگاه تهران است که در سال های اخیر بر روی زلزله سرپل ذهاب مطالعات میدانی فراوانی انجام داده است.
گفتنی است، حوزه مطالعات انسانشناسی فاجعه با تمرکز بر جنگ تحمیلی و فجایع طبیعی یکی از حوزههای مورد توجه و پژوهش پژوهشکده مردمشناسی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در سالهای اخیر است.